Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 12 juli 2019

Trots op jou!


De abstracte rozen zijn met rode inkt gestempeld en de abstracte blaadjes met groen.
Daarna mijzelf gestempeld (ik ben het meisje op het sheet "Through Your Eyes") met memento inkt. Deze inkt is namelijk geschikt voor alcohol stiften. Met copics heb ik diverse geel tinten gebruikt voor de jurk en het hesje. de legging wit gelaten, en huidskleur voor de lichaamsdelen.
ik heb met Copics gewerkt.
de stempelafdruk daarna uitgeknipt en met foamblokjes verhoogd op de kaart geplakt.
Daarna heb ik de tekst "ik ben trots op jou" gestempeld in dezelfde kleur groen als de blaadjes. Deze tekst komt van het sheet "Hieperdepiep Hoera!" , daarna uitgesneden en een pons randje gegeven. Ook deze is verhoogd opgeplakt met foamblokjes.