Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 26 april 2019

Koningsdag ... oranje boven

Koningsdag. een oranje kaart hoor daarbij. Gebruikte stempels : De tak is van het Inkerbell Sheet "Even Stil... "  en de tekst 'fijne koningsdag' is een gepersonaliseerd stempel van Stempel Atelier. Deze kan in een paar afmetingen geleverd worden. Op het filmpje zie je dat met potlood wat verbindingslijntjes getrokken moeten worden omdat de snijplotter anders het patroon niet goed kan lezen. Na afloop gum je deze gewoon weer uit. Een fijne Koningsdag gewenst !
Klaproos - 50 jaar getrouwd

de achtergrond is gemaakt met ecoline , omlijnd met een dunne zwarte fineliner.
daarna is de klaproos gestempeld op canvas papier, ingekleurd met ecoline en uitgeknipt.
verhoogd met foamblokjes opgeplakt.
de teksten komen uit de LASER stempelserie van Stempel Atelier.
laser stempels kunnen speciaal vervaardigd worden in andere afmetingen, of een ander getal naar wens.

dinsdag 23 april 2019

bewegende kaart met de verwenbonnen sheet van Inkerbell Stamps

Deze kaart, de stans en de inkerbell sheet, zijn op dit moment een winaktie op FACEBOOK :