Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 11 mei 2018

bedankjes

vandaag weer eens iets heel anders... er is afgelopen week hard gewerkt aan 50 bedankjes voor een 50 jarig huwelijksfeest. de doosjes zijn gemaakt met een bestaande stans, de bloemetjes geponst. de inhoud : mini Merci (bedankt in het frans) reepjes. en het stempel met de bedank tekst van het bruidspaar is laten maken bij Stempel Atelier. Wil jij ook zo'n stempel, neem gerust contact op, hij kan op de mm. groter of kleiner aangepast worden aan jouw pons/stans.

voor meer infomatie :
prijslijst laser stempels