Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 3 februari 2018

Bijzondere Creatie

Vandaag een klein langwerpig kaartje met 'afwijkende' afmeting. Deze maak ik graag als ik restjes cardstock heb.

ik heb eerst het kruis afgedrukt met watervaste inkt. deze komt van het sheet 'Hij zal je troosten'.

ik heb  het aquarelpapier nat gemaakt. daarna met een grote aquarelkwast blauw opgezet en laten uitvloeien naar beneden.
daarna het groen opgezet en laten vloeien door het blauw.

Daarna met blauw aquarel in het kruis aan  kant aangezet, en laten uitvloeien in de afzonderlijke visjes.

als laatste de tekst er onder gestempeld met watervaste inkt. deze komt van het sheet 'alles wordt nieuw'

vrijdag 2 februari 2018

Soms hebben we ze nodig...


Goedemorgen!

Sterktekaarten, daar heb ik het over...


Vroeger vond ik het "not done" om dit soort kaarten te maken, maar sinds ik zelf diverse sterfgevallen heb meegemaakt (ook heel dicht bij) weet ik hoe fijn het is om te horen van anderen, op welke manier dan ook.
En als woorden te kort schieten, kan een kaart de uitkomst zijn.


Ik ben begonnen met 4 stukken lichtgrijs cardstock van 21 cm x 14 cm als basis (dubbelgevouwen), 4 keer donkergrijs cardstock van 9 cm x 12,5 cm en 4 stukken wit van 8,5 cm x 12 cm.


Daarna wat zachte kleuren inkt gezocht voor de bloemen (Gerbera en Klaproos) en voor de teksten heb ik donkergrijs gebruikt.
Uiteindelijk zijn het 4 kaarten geworden met elk een andere tekst erop. 

Ik wens jullie nog een inspiratievolle dag toe!

Hartelijke groet, Sandra

(P.s. hebben jullie de nieuwe webshop al bewonderd?)

...en ze leefden nog lang en gelukkig

Kennen jullie het sheet 'tijd voor een FEEstje" al ?  de mooie fee wordt altijd staande gestempeld. Maar vandaag leggen we haar comfortabel op een sofa... en mag ze Doornroosje zijn.
Even helemaal buiten de comfortzone durven denken. soms ontdek je dan hele nieuwe dingen bij stempels die je al veel langer hebt. bekijk ze eens van een andere kant, zoals deze.
De kaart is gestempeld met watervast zwarte inkt en ingekleurd met aquarel. de randen zijn met tijdelijk tape afgeplakt zodat je een mooi kader krijgt.