Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 2 februari 2018

Soms hebben we ze nodig...


Goedemorgen!

Sterktekaarten, daar heb ik het over...


Vroeger vond ik het "not done" om dit soort kaarten te maken, maar sinds ik zelf diverse sterfgevallen heb meegemaakt (ook heel dicht bij) weet ik hoe fijn het is om te horen van anderen, op welke manier dan ook.
En als woorden te kort schieten, kan een kaart de uitkomst zijn.


Ik ben begonnen met 4 stukken lichtgrijs cardstock van 21 cm x 14 cm als basis (dubbelgevouwen), 4 keer donkergrijs cardstock van 9 cm x 12,5 cm en 4 stukken wit van 8,5 cm x 12 cm.


Daarna wat zachte kleuren inkt gezocht voor de bloemen (Gerbera en Klaproos) en voor de teksten heb ik donkergrijs gebruikt.
Uiteindelijk zijn het 4 kaarten geworden met elk een andere tekst erop. 

Ik wens jullie nog een inspiratievolle dag toe!

Hartelijke groet, Sandra

(P.s. hebben jullie de nieuwe webshop al bewonderd?)

1 opmerking:

  1. Heel mooie en passende kaarten ! Ik heb vandaag een kaartje moeten maken voor een overleden kindje.... zo moeilijk, die arme ouders en grootouders... Groetjes, Enny

    BeantwoordenVerwijderen