Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 2 februari 2018

...en ze leefden nog lang en gelukkig

Kennen jullie het sheet 'tijd voor een FEEstje" al ?  de mooie fee wordt altijd staande gestempeld. Maar vandaag leggen we haar comfortabel op een sofa... en mag ze Doornroosje zijn.
Even helemaal buiten de comfortzone durven denken. soms ontdek je dan hele nieuwe dingen bij stempels die je al veel langer hebt. bekijk ze eens van een andere kant, zoals deze.
De kaart is gestempeld met watervast zwarte inkt en ingekleurd met aquarel. de randen zijn met tijdelijk tape afgeplakt zodat je een mooi kader krijgt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten