Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 15 september 2017

Regenboogkaart

Hey hallo, leuk dat je er bent.
Ik heb deze week in de nazomerdagen van september een vrolijke kaart voor je gemaakt.

Je begint met een vierkante aquarelkaart van 12x12cm. Hierop leg je een stencil van kippengaas.

Je gaat met versamark over het stencil heen. Dit kun je met een sponsje doen of al deppende met je inktkussen. Zorg ervoor dat het goed tussen de lijntjes op je papier komt. Dep niet je volledige kaart vol. Laat wat open stukken over aan de zijkanten. Wanneer je denkt dat er overal wel versamark zit, dan haal je het stencil eraf.
Dan strooi je er clear embossingpoeder overheen en verhit het. Niet te lang, anders verbrand het embossingpoeder en trekt het in je kaart. Ook niet te kort, want het poeder moet wel smelten. Opletten dus :)
Dan ga je de kaart blenden met verschillende kleuren distress oxides. Ik heb lekkere vrolijke kleuren gebruikt.

Wanneer je tevreden bent, nevel je er nog wat water overheen. Hierdoor ontstaan "vlekken" in je inkt. En dat is nou net de bedoeling :) 

Op een strook stempel je de tekst en plakt er nog wat plakpareltjes op die erbij kleuren.

De kaart is gemat en daarna op een witte kaart geplakt.

Heel veel stempelplezier en
tot de volgende keer!

Groetjes Joan


donderdag 14 september 2017

Kaart vol woorden

Goeiemorgen!

Ik heb voor vandaag een kaart gemaakt voor een collega van me die ernstig ziek is.
Ik vond het erg lastig om iets "passend" te bedenken, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor een kaart met (opbeurende) teksten.

De teksten komen uit diverse sheets en heb ik bij elkaar op 1 groot stempelblok geplaatst, passend op een stuk cardstock van 13 x 13 cm.
Hierdoor kon ik alles in 1 keer er op stempelen.


Gekozen voor de mooie combi van lichtbruin met oudroze, om de kaart wat rustiger te houden. Een uitbundige kaart vond ik niet zo passen bij de situatie.


De "lege" plekken opgevuld met de bloemen van de sheet "Even Stil".


Ook aan de binnenkant is gedacht en ik vond de sheet "Gerbera" heel toepasselijk voor de gelegenheid.

Ik wens jullie een creatieve dag toe en tot de volgende keer!

Hartelijke groet, Sandra