Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 1 september 2017

Vakantiezakje

Hoi, leuk dat je even spiekt.
Ga je nog op vakantie of ken je mensen die nog op vakantie gaan, dan is een aardigheidje altijd leuk om mee te geven.

Daarom heb ik deze zakjes gemaakt.
Je begint met een cellofaanzakje waar je kaarten in kunt bewaren. Hier doe je wat schelpzand in. (Te koop bij de supermarkt of dierenwinkel). Wil je zand uit de tuin of van het strand gebruiken, dan moet je dit eerst heel goed drogen.

In het zakje stop je wat lekkers. Wel verpakt, anders wordt het zo zanderig ;)

De bovenkant plak je dicht en daaroverheen niet je een sierlijke rand. Deze heb ik gemaakt van restjes papier die ik nog had liggen nadat ik de gelliplate had gebruikt. Zo komen de restjes ook nog op.

Ik heb de stroken bestempeld met bijpassende vakantie teksten.

Op een strookje heb ik kadootje gestempeld en hier heb ik een labeltje van gemaakt. Met een lintje en een bedeltje heb ik die ook aan de kaart geniet.

En zo heb je een bijzonder aardigheidje.Heel veel knutselplezier en
tot de volgende keer!
Groetjes Joan

donderdag 31 augustus 2017

Breng kleur in iemands leven!


Goeiemorgen!

Niet alleen voor mij en de kinderen is de vakantie echt voorbij (ze zijn allebei alweer bezig met de tweede week school), ook het weer is niet meer in de vakantiestemming.
Tijd voor een vrolijk kaartje dus!


Vandaag een set gebruikt die onderin mijn bak met kleinere sheets is beland, een goede reden om deze te gebruiken, vind ik. ;-)
"Kleur in je Leven", is wel een toepasselijke naam voor deze set, zeker in combinatie met de gebruikte kleuren.


Ik heb de voorkant eerst bestempeld met de tekst in het midden, daarna de kwast en de verfspetters gestempeld met de andere twee kleuren. Beetje speels verdeeld over de kaart.
Ook de envelop krijgt een paar spetters mee aan de voorkant.


De binnenkant van de kaart heeft ook kleur gekregen, net als de achterkant van de envelop.

Hopelijk heb ik je wat inspiratie gegeven en ik wens je een fijne dag.

Hartelijke groet, Sandra