Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 25 augustus 2017

Geloof jij nog in sprookjes?

Hoi allemaal,
Leuk dat jullie er weer zijn na de vakantie.
Hebben jullie het leuk gehad? Ik wel!
Her en der nog wat kaarten gemaakt in het af en toe druilerige weer, maar ik heb genoten. En ik hoop jullie ook :)
Maar aan alle fijne dingen komt een einde, zo ook deze vakantie periode. We beginnen weer heerlijk fris en fruitig met deze mooie elfenkaart.
Ik ben begonnen met een vierkante kaart van aquarelpapier van 12x12cm.
Met distress oxides heb ik deze gekleurd. Eerst blend je een kleur op het papier. Dit spuit je een beetje nat, laat het water wat lopen en droog het.

Dan blend je de volgende kleur en herhaalt de vorige stappen.
Wanneer je kaart gekleurd is, doe je wat oxide op je craftsheet en spuit deze nat. Hier haal je je kaart weer doorheen. dit doe je net zolang totdat je tevreden bent.
Als laatste blend je de randen van de kaart met oxide en spuit je de kaart nog een beetje nat. Je krijgt dan nog mooie vlekken. Hiermee is de achtergrond klaar.Met zwarte memento stempel je de elf  midden op je gekleurde ondergrond.

Haar vleugels kleur je met holografische glitter gel. Hier zitten kleine stukjes in die mooi glinsteren, waardoor je een 3D-effect krijgt.

Dan stempel je de elf nog een keer op een los stukje papier. De elf knip je uit en kleur je in. Ik heb potlood gebruikt.
 

Wanneer deze klaar is, plak je hem met foam over de stempel op je kaart.

Dan de teksten er nog bij stempelen en klaar is kees :)


Heel veel knutselplezier en
tot de volgende keer!
Groetjes
Joan