Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 21 juli 2017

Vakantie reep

Hoi allemaal,
Deze week heb ik een wikkel voor een chocoladereep gemaakt. Daarvoor heb ik eerst bij de supermarkt een lekkere reep gekocht. Hier de maten van opgemeten en uitgetekend op stempelkarton.
Daarna gerild op de juiste plaatsen en dan helemaal bestempeld met zwarte memento (tuxedo black) met de leuke bijpassende teksten van de beide "scrap-sheets".

Zo stempel je hem helemaal vol. 

Ik heb daarna in de kleine open ruimtes nog wat kleine tekeningetjes getekend: een bloemetje, sterretje, rondjes, streepjes etc. 

Nog een gaatje gemaakt aan de bovenkant en een rondje bestempeld met een van de stempels van "verwenbonnen". 
Ook hier een klein gaatje in en dan met een touwtje en een bedeltje aan elkaar vast gemaakt.

Daarmee is de reep aangekleed en klaar :)

Hiermee wil ik jullie allemaal een hele fijne vakantie wensen of je nu thuis blijft of weg gaat.
Ook wij gaan op vakantie en wordt het even stil op het blog en op facebook.
Vrijdag 25 augustus zijn we er weer.
Veel plezier!!

Groetjes van ons allemaal
Heidi, Michiel, Sandra & Joan


donderdag 20 juli 2017

Doorkijkje

Goeiemorgen!

Vandaag een "doorkijk-kaart" op het program.
Met vrolijke kleuren, daar hou ik van.

De kaart is 13,5 x 13,5 cm en in het midden daarvan heb ik een cirkel uitgestanst van 8 cm doorsnede.
Daarna de tekst (Oh Nee, Een Grijze Haar!) in de binnenkant gestempeld door de cirkel aan de voorkant, zodat je precies in het midden uitkomt.

Toen de takken gestempeld (Abstracte Takken/Blaadjes) en ingekleurd met alcoholmarkers.


Daarna een stuk blauw cardstock gesneden van 10 x 10 cm en ook hier een cirkel uitgesneden, deze keer van 7 cm doorsnede zodat er een randje zichtbaar is bij het opplakken.
(Dit plak je dus aan de achterkant van de voorkant)

Voor de afwerking nog een stuk wit cardstock daarachter geplakt, met uitgesneden cirkel van 7 cm doorsneden, van 13,5 x 13,3 cm zodat de kaart goed dicht kan. (als je het cardstock 13,5 x 13,5 cm maakt, dan past dat net niet en kan je kaart niet goed dubbelvouwen)
 Door het extra stuk witte cardstock zie je het blauwe cardstock niet meer en ook de ingekleurde delen van de voorkant.


Rondom de tekst heb ik van dezelfde sheet de losse blaadjes en het takje met besjes gestempeld en met dezelfde kleuren ingekleurd. Zo blijft de tekst het middelpunt van de kaart.


Hier nog even de prachtige tekst.
Verzin het maar eens!
;-)


Op deze foto's is goed te zien dat het een "doorkijk-kaart"is, met zowel aan de voorkant als binnenin de tekst als centraal punt.


Om de achterkant van de kaart mooi af te werken, kun je ook hier een stuk cardstock plakken, deze keer wél 13,5 x 13,5 cm. Je kan wit nemen, maar ik ben af en toe wat eigenwijs en heb gekozen voor hetzelfde blauw als het randje aan de voorkant.
;-)

Ik wens jullie een fijne, creatieve dag toe!

Hartelijke groet, Sandra