Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 1 september 2017

Vakantiezakje

Hoi, leuk dat je even spiekt.
Ga je nog op vakantie of ken je mensen die nog op vakantie gaan, dan is een aardigheidje altijd leuk om mee te geven.

Daarom heb ik deze zakjes gemaakt.
Je begint met een cellofaanzakje waar je kaarten in kunt bewaren. Hier doe je wat schelpzand in. (Te koop bij de supermarkt of dierenwinkel). Wil je zand uit de tuin of van het strand gebruiken, dan moet je dit eerst heel goed drogen.

In het zakje stop je wat lekkers. Wel verpakt, anders wordt het zo zanderig ;)

De bovenkant plak je dicht en daaroverheen niet je een sierlijke rand. Deze heb ik gemaakt van restjes papier die ik nog had liggen nadat ik de gelliplate had gebruikt. Zo komen de restjes ook nog op.

Ik heb de stroken bestempeld met bijpassende vakantie teksten.

Op een strookje heb ik kadootje gestempeld en hier heb ik een labeltje van gemaakt. Met een lintje en een bedeltje heb ik die ook aan de kaart geniet.

En zo heb je een bijzonder aardigheidje.Heel veel knutselplezier en
tot de volgende keer!
Groetjes Joan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten