Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 15 september 2017

Regenboogkaart

Hey hallo, leuk dat je er bent.
Ik heb deze week in de nazomerdagen van september een vrolijke kaart voor je gemaakt.

Je begint met een vierkante aquarelkaart van 12x12cm. Hierop leg je een stencil van kippengaas.

Je gaat met versamark over het stencil heen. Dit kun je met een sponsje doen of al deppende met je inktkussen. Zorg ervoor dat het goed tussen de lijntjes op je papier komt. Dep niet je volledige kaart vol. Laat wat open stukken over aan de zijkanten. Wanneer je denkt dat er overal wel versamark zit, dan haal je het stencil eraf.
Dan strooi je er clear embossingpoeder overheen en verhit het. Niet te lang, anders verbrand het embossingpoeder en trekt het in je kaart. Ook niet te kort, want het poeder moet wel smelten. Opletten dus :)
Dan ga je de kaart blenden met verschillende kleuren distress oxides. Ik heb lekkere vrolijke kleuren gebruikt.

Wanneer je tevreden bent, nevel je er nog wat water overheen. Hierdoor ontstaan "vlekken" in je inkt. En dat is nou net de bedoeling :) 

Op een strook stempel je de tekst en plakt er nog wat plakpareltjes op die erbij kleuren.

De kaart is gemat en daarna op een witte kaart geplakt.

Heel veel stempelplezier en
tot de volgende keer!

Groetjes Joan


Geen opmerkingen:

Een reactie posten