Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

donderdag 31 augustus 2017

Breng kleur in iemands leven!


Goeiemorgen!

Niet alleen voor mij en de kinderen is de vakantie echt voorbij (ze zijn allebei alweer bezig met de tweede week school), ook het weer is niet meer in de vakantiestemming.
Tijd voor een vrolijk kaartje dus!


Vandaag een set gebruikt die onderin mijn bak met kleinere sheets is beland, een goede reden om deze te gebruiken, vind ik. ;-)
"Kleur in je Leven", is wel een toepasselijke naam voor deze set, zeker in combinatie met de gebruikte kleuren.


Ik heb de voorkant eerst bestempeld met de tekst in het midden, daarna de kwast en de verfspetters gestempeld met de andere twee kleuren. Beetje speels verdeeld over de kaart.
Ook de envelop krijgt een paar spetters mee aan de voorkant.


De binnenkant van de kaart heeft ook kleur gekregen, net als de achterkant van de envelop.

Hopelijk heb ik je wat inspiratie gegeven en ik wens je een fijne dag.

Hartelijke groet, Sandra

2 opmerkingen:

  1. Een heel leuke en kleurige kaart, kunnen we goed gebruiken bij dit (grotendeels) grijze weer ! Groetjes, Enny

    BeantwoordenVerwijderen