Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 7 juli 2017

Zomerse groetjes

Hoi allemaal,
Dit is mijn kaartje voor deze zonnige vrijdag.
Hebben jullie ook zo'n zin in de zomer?
Ik wel!
Hopelijk kom je hierdoor ook in the mood :)

Ik ben begonnen met een vierkante aquarelkaart van 13x13cm.
Met distress oxides broken china en vintage photo heb ik de achtergrond gemaakt.

Een klein beetje inkt op het papier geveegd en meteen daarna sprayen met water. Drogen en dan nog een keer met de volgende kleur.

De randen heb ik geblend met dezelfde distress oxide broken china.

Met goudverf heb ik nog spetters toegevoegd op de kaart.


Met drie verschillende kleuren bruin tinten memento stempel je de schelpen. Stempel af en toe half op de kaart. Dat geeft diepte en spreekt meer.
De tekst stempel je op een strookje. Hierin maak je aan de ene kant een klein gaatje en de andere kant knip je in een punt.

Met een stukje touw rondom de kaart maak je het strookje met tekst vast. Ik heb er ook nog een bedeltje van een zeester aan gehangen.

Het geheel plak je op een grote kaart van craftpapier.

Heel veel knutselplezier en
tot de volgende keer!
Groetjes Joan

1 opmerking:

  1. Wauw, een prachtige, zomerse kaart, heel mooi gedaan ! Groetjes, Enny

    BeantwoordenVerwijderen