Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 21 juli 2017

Vakantie reep

Hoi allemaal,
Deze week heb ik een wikkel voor een chocoladereep gemaakt. Daarvoor heb ik eerst bij de supermarkt een lekkere reep gekocht. Hier de maten van opgemeten en uitgetekend op stempelkarton.
Daarna gerild op de juiste plaatsen en dan helemaal bestempeld met zwarte memento (tuxedo black) met de leuke bijpassende teksten van de beide "scrap-sheets".

Zo stempel je hem helemaal vol. 

Ik heb daarna in de kleine open ruimtes nog wat kleine tekeningetjes getekend: een bloemetje, sterretje, rondjes, streepjes etc. 

Nog een gaatje gemaakt aan de bovenkant en een rondje bestempeld met een van de stempels van "verwenbonnen". 
Ook hier een klein gaatje in en dan met een touwtje en een bedeltje aan elkaar vast gemaakt.

Daarmee is de reep aangekleed en klaar :)

Hiermee wil ik jullie allemaal een hele fijne vakantie wensen of je nu thuis blijft of weg gaat.
Ook wij gaan op vakantie en wordt het even stil op het blog en op facebook.
Vrijdag 25 augustus zijn we er weer.
Veel plezier!!

Groetjes van ons allemaal
Heidi, Michiel, Sandra & Joan


Geen opmerkingen:

Een reactie posten