Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

donderdag 19 januari 2017

Handwerk Label stempels

Nieuw in de Webwinkel zijn deze geweldig leuke stempels!

Je kunt hiermee leuke labels maken, en deze aan je handwerkjes hangen als je ze bijvoorbeeld kado doet aan iemand. of.... te vondeling legt. Ja, je leest het goed ....

Deze week is het 2 jaar geleden dat het fenomeen "De Anonieme Sjaal"  (zie ook deze link) ook op Facebook een groep startte.
Belangeloos iets voor een ander maken en weggeven.
De dames zijn veel in het nieuws geweest, oa. bij koffietijd.
een familielid van ons doet hier enthousiast aan mee: af en toe is er in onze woonplaats zo'n pakje te vinden, zomaar , op een bankje .... met een gehaakte muts of sjaal erin.
Een kado, voor de eerlijke vinder, die het in deze koude maanden goed kan gebruiken.


In ieder geval, we vonden het wel zo leuk om die pakjes wat meer aan te kleden en bedachten daarom deze nieuwe stempellijn.
Op de foto met de mutsen een labeltje met het Mutsen stempeltje. Hierin kun je een eigen tekst kiezen (lettertype comic sans !)

Op de onderste foto : het stempel 'een beetje warmte, met de sneeuwvlokjes van de Inkerbell Stamps sheet 'Warme Winter Wensen'.

De stempels zijn leverbaar in elke maat die je maar wilt (wel met een minimum lijndikte!).
EN in sommige stempels kun je je eigen naam laten zetten.
In dit blogbericht wat voorbeelden....

Er is ook een stempel met een wasvoorschrift. Deze stempelen we achterop het labeltje wat aan de muts hangt.
ook deze is in div. afmetingen te bestellen, EN je kunt evt een variant hier op bestellen , met aanpassingen in de tekst (acryl/wol) of in de symbolen (koud/lauw/warm wassen ed)

de stempelrubbers kunnen op verzoek ook op hout geleverd worden. informeer naar de mogelijkheden.

en wil je meer informatie : klik dan HIER om naar de handwerk stempels in de webwinkel te gaan.1 opmerking:

  1. Wat leuke stempeltjes, en een supertof idee, die anonieme sjaals ! Groetjes, Enny

    BeantwoordenVerwijderen