Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 13 januari 2017

Beterschap

Hoi allemaal,
Ik heb deze week een beterschapskaartje voor jullie gemaakt. Zelf heb ik flink in de lappenmand gezeten en dan is het toch erg leuk als je een kaartje krijgt.


Ik ben begonnen met een witte vierkante kaart van 14x14cm. Deze heb ik helemaal bestempeld met versamark en de bladeren van de set "zoals het is..." Eerst de grote bladeren en daarna opgevuld met de kleinere bladeren. Ik heb zilverwitte embossingpoeder gebruikt.
 Daarna heb ik de kaart geblend met zachte kleuren roze en lila. Distress inkten spun sugar en shaded lilac. De rand van de kaart heb ik aangezet met de felle kleuren distress inkt picked raspberry en wilted violet.


Op een los stukje heb ik nogmaals de bladeren gestempeld. Een grote, twee middelmaten en drie kleintjes. Deze heb ik geblend en daarna uitgeknipt. 
Een strook ter grootte van de kaart en 4,5cm hoog heb ik geblend met de felle kleuren roze en paars.
Hierop heb ik met de zachte kleuren distress her en der wat blaadjes gestempeld. En dan met de felle kleur roze als laatste de tekst gestempeld.
Dan wordt de kaart opgebouwd. Eerst de kaart gemat op een bijpassende roze kleur.Deze op een witte kaart geplakt. Daarna de strook met felle kleuren over de kaart heen geplakt en daarop de uitgeknipte bladeren.

 Ik hoop jullie weer geïnspireerd te hebben.

Heel veel knutselplezier en
tot de volgende keer!
Groetjes Joan

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart, heel mooie achtergrondkleuren en die bladeren in zilverwit zijn super ! Ja, er zijn nu veel mensen ziek, ik wens je alvast een goede gezondheid voor de rest van de winter. Groetjes, Enny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Enny, dank je wel!
    Jij ook hè :)

    BeantwoordenVerwijderen