Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 9 september 2016

Voetstappen Gedicht - AirbrushIk heb het Voetstappen Gedicht Stempel van Inkerbell Stamps afgedrukt met MEMENTO zwarte inkt. deze is geschikt voor alcohol. Ik heb geairbrusht met Copic markers (deze zijn op alcoholbasis) . de kaart gelayerd op zilver papier en daarna op een dubbele groene kaart.

COPIC kleuren :
YR24
E57
YR14
Y35

donderdag 8 september 2016

Een klaproos!


Een blauwe klaproos? Tja.

Achtergrond is gemaakt met de ronde gelliplate.

woensdag 7 september 2016

Goede Kerstdagen


Je kunt nooit te vroeg beginnen met Kerstkaarten (ik ben altijd laat!), daarom aan het einde van de zomer deze tweeling-kaarten. Het geheel spreekt eigenlijk voor zich...

Zomerse groetjes, Annemiek

dinsdag 6 september 2016

Een lief kadoosje

Deze week staat er een kadoosje op het programma. Een doosje in de vorm van een diamant met een deksel.
Ik ben begonnen met stevig karton: 11,5cm x 21,5cm. De korte kant (de linkerkant op de foto) is gerild op 5cm en 10cm. De lange rand (de onderkant van de foto) is gerild op 5cm, 10cm, 15cm en 20cm. Let op: alleen de eerste 5cm rillen. Het bovenste deel ga je schuin rillen zodat je punten krijgt. Het kleine strookje rechtsonder haal je wel. De vierkanten aan de onderkant is de bodem.

Ik heb het karton gekleurd door distress inkt: Pumice stone en Peacock feathers op mijn craftsheet te doen en daar water overheen te sprayen. Dan haal ik het papier er doorheen, net zo lang tot ik tevreden ben. Als het droog is, ga ik stempelen.
Ik heb een bloemen en blaadjes slinger gemaakt over het doosje heen. 


Het deksel is 2mm groter dan het doosje. Ik heb een vierkant gesneden van 8,2cm x 8,2cm. Daarna alle kanten gerild op 1,5cm.

Ook deze heb ik weer bestempeld zodat er een blaadjes en bloemenkrans ontstaat. De tekst erop en daarna wat tape op de hoekjes gedaan en er een deksel van gevouwen.


 Nog wat lekkers erin en klaar is het doosje :)

Heel veel knutselplezier en tot
de volgende keer!
Groetjes Joan