Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 3 september 2016

Bladeren!

Je kan ze natuurlijk in allerlei tinten groen stempelen.....of mooie hersftkleurtjes.
Maar ik dacht, laat ik nou eens gewoon drie mooie kleurtjes pakken en de bladeren daarmee stempelen!  Misschien volgende keer eens in rood-roze-oranje tinten? :-)

vrijdag 2 september 2016

Stempelkunst geeft je leven kleur

De Klaproos van Inkerbell met memento gestempeld op DCP papier en  met een ronde stans uitgestanst. Ingekleurd met kleurpotloden met hoog pigment (karisma/derwent).
daarna een strook uitgestanst en gesponst met 3 kleuren groene inkt.
als laatste de tekststempel 'stempelkunst' met zwart op de strook gestempeld.
Dit is een Inkerbell Laserstempel en is verkrijgbaar in meerdere afmetingen naar wens.

donderdag 1 september 2016

woensdag 31 augustus 2016

Leg maar stil je hand in Zijn handen

Een heel eenvoudig kaartje deze keer. De achtergrond is gesponst met Distress Worn Lipstick, net als het rozetje. Verder heb ik alles met dezelfde kleur gestempeld en ingekleurd.
Spetters: Abstracte Rozen
Tekst:Alles wordt nieuw
Vlinder: ontmoeting met een vlinder
Touw: bakerstwine Blossom

Groetjes, Annemiek

dinsdag 30 augustus 2016

Met pensioen

Hallo allemaal,
Ik ben weer eens met de gelliplate bezig geweest.
Leuk aan de gelliplate is dat je een hoop achtergrondjes kunt maken en die pak je dan als je er eentje nodig hebt. Met stencils en stempels maak je er dan was moois van.
Deze keer heb ik een kaart voor jullie gemaakt voor iemand die met pensioen gaat.

De achtergrond is gemaakt met verf van Amsterdam en allerlei verschillende stencils. Laag over laag. Daarna heb ik het stencil van Miranda Degenaars van Magenta gebruikt.. Deze heb ik gesponst met distress inkt: Seedless preserved. Met goud embossingpoeder heb ik een tak gestempeld in het haar van de vrouw.


Vanuit haar handen heb ik allemaal verschillende jaartallen 65 gestempeld. Op de sheets hieperdepiep hoera, oh nee, een grijze haar en verticale teksten vind je dit getal.

Rechtsonder heb ik de bijpassende tekst gestempeld. 


De kaart heb ik gemat op een goudkleurige ondergrond en op een crèmekleurige kaart geplakt. 

Dat was het weer voor deze week.
Heel veel knutselplezier en 
tot de volgende keer!

Groetjes
Joan