Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 22 juli 2016

Boekje met Gerbera

Dit boekje wordt 15 september 2016 verloot op de FACEBOOK pagina van Stempel Atelier / Inkerbell Stamps
(link) 
*** WINNARES : ANJE VAN HETEREN***


dit is een klein notitieblokje met een craft kaft. ik heb deze bestempeld met blauwe craft inkt : het gedicht van Inkerbell Stamps Voetstappen in het Zand en met dezelfde inkt rondom gesponst.

De Gerbera van Inkerbell Stamps is gestempeld met Zwarte Stazon Inkt en ingekleurd met SAI penselen.

Alle gebruikte inkten/penselen en stempels zijn te koop bij Stempel Atelier

donderdag 21 juli 2016

Zomaar een bloemetje ...


Zomaar lekker een fleurig kaartje gemaakt - de zon moeten we deze zomer veel missen, dus dan maar op een kaart!

woensdag 20 juli 2016

Een meisje

Vorige maand heb ik de jongens uitvoering van dit kaartje laten zien, dan kan een meisjeskaart natuurlijk niet achterblijven. Voor deze kaart heb ik de teksten van de sheet Een kleine op komst gebruikt, maar de bloemen komen van Geloof in jezelf.
De washi-tape komt uit de voorraad van mijn dochter.

Groetjes, Annemiek