Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 25 maart 2016

Gastdesigner Miranda Degenaars speelt met de Inkerbell stempels.......Hallo lieve bloglezers,

Ik heb heerlijk kunnen spelen met een paar van mijn favoriete Inkerbell stempels en wil graag dat met jullie delen. Michel vroeg me of ik gastdesigner wilde zijn en hier de resultaten.......in zeer verschillende stijlen.

Ik ben aan de slag gegaan met de mooie Gerbera bloem van het gelijknamig sheet, de sheet ' Zoals het is', de  en ' Tijd voor een feestje' met het mooie meisje.De tekst van het prachtige sheet ' Geloof in jezelf'  heb ik subtiel in de achtergrond gestempeld.De achtergrond is gemaakt met ecoline inkten en water op aquarel papier. Dit keer heb ik het bij blauw groen tinten gehouden en later met kleurpotlood wat accenten gegeven.


Dit werkstuk raakte me bijzonder, dat heb ik niet zo vaak maar met deze zeker........ga haar dan ook zeker nog een keer maken....

De tweede kaart is gemaakt met de ' Klaproos' en een stencil van Donna Downey in de achtergrond. Deze is gemaakt op het mooie canvaspapier, dit keer met de Ecolines op een acrylblok.
In de achtergrond een subtiele tekst van het prachtige sheet ' het Gebed dat verhoord werd'.  Hierop staan twee prachtige gedichten.


En tot slot een creatie in een geheel andere stijl, maar heel leuk om mee te spelen. Gemaakt met de sheets '  Abstracte rozen' en ' Abstracte takken en bladeren' . Ik was geïnspireerd door een werkstuk van Donna Downey........En ook weer met de ecoline inkten, witte en zwarte fineliner en zwarte parelpen.
 De tekst' jij geeft mijn leven kleur is van de sheet ' Kleur in je leven'.

Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb met mijn speelmomenten.......tot een volgende keer,


donderdag 24 maart 2016

Een cadeautje...

 ...voor mijn dochter haar verjaardag. Ze wilde graag biltong (= gedroogd en gekruid vlees) en ik heb haar ook gelijk de goede en lekkere kruiden (in afrikaans koljander) erbij cadeau gedaan.

Potje versierd met de mooi bladeren van het setje Zonnegroet, en het kaartje erbij met een gepersonaliseerde stempel = #heelbruikbaar!

Eet smakelijk !

woensdag 23 maart 2016

Mooi voor aan de muur (of op een plank)


Vandaag laat ik een andere variant zien van wat je met de Inkerbell Stamps kunt doen.
Een mooie tekst inlijsten met een zelfgemaakte achtergrond.


De tekst komt van de sheet: Gebed Dat Verhoord Werd, gestempeld met Memento inkt.

De achtergrond is wit cardstock, bestempeld met mijn favoriete tinten blauw.

Hiervoor heb ik de volgende sheets gebruikt:
Even Stil... (tak met vogels en bloemen)
Abstracte Rozen (spetters)
Glimlach van de Natuur (kronkeltak)


Hier is goed te zien dat ik ook nog de stippen heb gesponst met dezelfde mal waarmee ik vorige week de onderkant van het doosje heb gedaan.

Deze lijst heb ik voor mijzelf gemaakt en komt op mijn hobbykamer te hangen.
Je hoeft tenslotte niet alles weg te geven wat je maakt.

Hartelijke groet, Sandra

dinsdag 22 maart 2016

Kalender

Hallo allemaal,
Ik begin vandaag ook met de kalender. Januari is voor mij aan de beurt.


Ik ben begonnen om een krant onder het blad van januari te leggen. Zo kan ik sprayen en inkten zonder dat de volgende bladen ook het nodige mee krijgen.

Daarna heb ik met glimmermist hier en daar gesprayd.
Vervolgens heb ik een masker/ stencil van The Crafters Companion (TCW) gebruikt en ook daar weer over heen gesprayd met dezelfde kleuren spray.

Daarna heb ik van de sheet: Kleur in je leven verschillende stempels gebruikt.
Vooral de spatters vind ik erg leuk. Met bijpassende distress inkt (Carved pumpkin & evergreen bought) heb ik her en der gestempeld.

Met zwarte inkt heb ik de teksten gestempeld.Heel veel knutselplezier en tot de volgende keer!

Groetjes Joan

maandag 21 maart 2016

Het geloof

De achtergrond met brusho, bloesemtak van de sheet Even stil....
De tekst komt van de sheet Onze Vader.

Groetjes, Annemiek