Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

woensdag 21 september 2016

Boekenleggers

In mijn nieuwe studieboeken vond ik het wel handig om een paar boekenleggers te hebben, dus wat doe je dan? Juist! Die maak je zelf! En het is nog snel klaar ook...
Met inkt van Dahler Rowley heb ik de achtergronden gemaakt en na het drogen ben ik met diverse sheets de teksten gaan stempelen.
Op de foto zijn de boekenleggers nog niet gelamineerd, anders spiegelde het te veel voor de foto, dat heb ik dus wel gedaan, zo gaan ze wat langer mee.

Groetjes, Annemiek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten