Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

dinsdag 30 augustus 2016

Met pensioen

Hallo allemaal,
Ik ben weer eens met de gelliplate bezig geweest.
Leuk aan de gelliplate is dat je een hoop achtergrondjes kunt maken en die pak je dan als je er eentje nodig hebt. Met stencils en stempels maak je er dan was moois van.
Deze keer heb ik een kaart voor jullie gemaakt voor iemand die met pensioen gaat.

De achtergrond is gemaakt met verf van Amsterdam en allerlei verschillende stencils. Laag over laag. Daarna heb ik het stencil van Miranda Degenaars van Magenta gebruikt.. Deze heb ik gesponst met distress inkt: Seedless preserved. Met goud embossingpoeder heb ik een tak gestempeld in het haar van de vrouw.


Vanuit haar handen heb ik allemaal verschillende jaartallen 65 gestempeld. Op de sheets hieperdepiep hoera, oh nee, een grijze haar en verticale teksten vind je dit getal.

Rechtsonder heb ik de bijpassende tekst gestempeld. 


De kaart heb ik gemat op een goudkleurige ondergrond en op een crèmekleurige kaart geplakt. 

Dat was het weer voor deze week.
Heel veel knutselplezier en 
tot de volgende keer!

Groetjes
Joan


Geen opmerkingen:

Een reactie posten