Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

dinsdag 5 juli 2016

Een meisje

Hallo allemaal,

Deze keer heb ik voor jullie een babykaartje gemaakt met een leuke techniek: de bokehtechniek.Ik heb zelf een stencil gemaakt van een lamineervel zonder papier. Hier heb ik verschillende rondjes uit geponst.
Op een kaartje van 12x12cm heb ik de rondjes geblend met vier verschillende kleuren distress-inkt.
Verschillende kleuren, verschillende maten over elkaar en naast elkaar gezet.
Zo het hele kaartje vullen. 
In de rechter onderhoek alleen de stempel gebruikt: een meisje.
Daarna de kaart gemat op een bijpassende kleur roze en op een roze kaart geplakt. 
Heel veel knutselplezier en
tot de volgende keer!
Groetjes Joan

2 opmerkingen:

  1. Leuk! Dank je voor de techniek.
    Staat al lang op mijn todo lijst, ook zelf een stencil maken. Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Sarah, leuk om te horen en heel makkelijk. Vellen uit het lamineerapparaat werken heel fijn en het is niet zo duur. Je kunt ze met een stans ook door een snijapparaat (cuttlebug,big shot,oid) halen of zelf iets tekenen en uitsnijden. Zo creƫer je je eigen stijl. Leuk om te doen.
    Succes!

    BeantwoordenVerwijderen