Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

dinsdag 7 juni 2016

Pillowbox

Hallo allemaal,
Deze keer voor jullie kleine doosjes gemaakt: de pillowbox.
Leuk om een kleinigheidje in mee te geven. Je kunt er ook geld in doen.
Ik heb chocolade koffieboontjes bij de plaatselijke snoepwinkel gekocht :)


Ik heb een stans van de pillowbox, maar ik heb ook een patroon zodat je hem zo groot kunt maken als jezelf wilt. Kopieer de afbeelding en plaats hem in een Word-document. Wanneer je hem dan selecteert, kun je hem zo groot of klein maken als je zelf wilt. Ik heb hier ook weer papier gebruikt wat ik met de gelliplate gemaakt heb.
Op de sheet "sleutel naar geluk" staat een tekst met het woord "bedankt".
Ik heb alleen dit woordje gestempeld en er vervolgens een label van gemaakt.
Met twee gaatjes in de zijkanten en een touwtje er door, krijg je een grappig geheel.

Daarna heb ik het om het zakje koffieboontjes gebonden.

De koffieboontjes gaan in de pillowbox en met een van de stempels van "verwenbonnen" en een touwtje maak je het geheel af.


Heel veel knutselplezier en
tot de volgende keer!

Groetjes Joan


1 opmerking: