Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 4 maart 2016

Klaprozen op Canvas - Stap voor Stap

benodigdheden: Acrylverf, Canvasdoekje, Tissuepapier, penselen,Glossy Accents, Stempels Inkerbell: Klaproos en Voetstappen
ik heb 5 kleuren acrylverf gebruikt. in dit geval van PapaerArtsy de Fresco Finish.

met een kwast de diverse kleuren aangebracht op een canvas.

met een spons mooi verdelen

doorgaan tot je tevreden bent en goed laten drogen.

Stempel met Archival inkt op een stuk Tissue Paper (in dit geval was deze bedrukt) Draai het papier om en verf de bloemen op de achterzijde in met de acrylverf.
goed laten drogen

verf nu rond de bloemen in de kleuren die passen bij de canvas die je hebt geverfd, en laat dit goed drogen.

als het goed droog is, verf dat een laag WIT over de bloemen. op die manier zal de achtergrond van het canvas niet door de klaprozen heen komen, en komen ze veel mooier uit.


goed laten drogen
draai nu het tissue papier om, zodat de verf aan de achterkant zit. smeer je canvas in met een  clear medium en plak het tissue papier erop. maak het mooi glad en laat het drogen. neem een natte kwast en ga daarmee langs de randen. met je vinger haal je nu heel makkelijk het overtollige tissuepapier weg.

neem nu het tekststempel 'Voetstappengedicht' van Inkerbell Stamps en stempel dit met witte acrylverf op het canvasgoed laten drogen  en je stempel METEEN schoonmaken!
neem nu glossy accents of een glossy medium en bewerk de klaprozen daarmee
3 opmerkingen: