Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 25 maart 2016

Gastdesigner Miranda Degenaars speelt met de Inkerbell stempels.......Hallo lieve bloglezers,

Ik heb heerlijk kunnen spelen met een paar van mijn favoriete Inkerbell stempels en wil graag dat met jullie delen. Michel vroeg me of ik gastdesigner wilde zijn en hier de resultaten.......in zeer verschillende stijlen.

Ik ben aan de slag gegaan met de mooie Gerbera bloem van het gelijknamig sheet, de sheet ' Zoals het is', de  en ' Tijd voor een feestje' met het mooie meisje.De tekst van het prachtige sheet ' Geloof in jezelf'  heb ik subtiel in de achtergrond gestempeld.De achtergrond is gemaakt met ecoline inkten en water op aquarel papier. Dit keer heb ik het bij blauw groen tinten gehouden en later met kleurpotlood wat accenten gegeven.


Dit werkstuk raakte me bijzonder, dat heb ik niet zo vaak maar met deze zeker........ga haar dan ook zeker nog een keer maken....

De tweede kaart is gemaakt met de ' Klaproos' en een stencil van Donna Downey in de achtergrond. Deze is gemaakt op het mooie canvaspapier, dit keer met de Ecolines op een acrylblok.
In de achtergrond een subtiele tekst van het prachtige sheet ' het Gebed dat verhoord werd'.  Hierop staan twee prachtige gedichten.


En tot slot een creatie in een geheel andere stijl, maar heel leuk om mee te spelen. Gemaakt met de sheets '  Abstracte rozen' en ' Abstracte takken en bladeren' . Ik was ge├»nspireerd door een werkstuk van Donna Downey........En ook weer met de ecoline inkten, witte en zwarte fineliner en zwarte parelpen.
 De tekst' jij geeft mijn leven kleur is van de sheet ' Kleur in je leven'.

Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb met mijn speelmomenten.......tot een volgende keer,


4 opmerkingen:

 1. Prachtig allemaal zoals altijd heel speciaal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie canvaspapier, dit keer met de Ecolines op een acrylblok.
  Kan ik dit canvaspapier bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Hanna, Het Canvas kaartkarton is bij ons binnen. het is bestelbaar op deze link : http://www.stempelatelier.nl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=213&Itemid=57

   Verwijderen