Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

dinsdag 8 maart 2016

Een dikke knuffel...

Deze week een dikke knuffel voor jullie :)
De achtergrond is gemaakt op aquarelpapier met distress inkt: peacock feathers en blueprint sketch.Met zwarte archival zijn de vogels en bloesemtak gestempeld. De vogels op een clearblock gestempeld en daarna weer op het papier afgedrukt. Dan nog bijgewerkt met zwarte fineliner.


De bloesemtak nog een keer gestempeld op wit papier en de kleine bloemetjes ingekleurd met distress picked raspberry, uitgeknipt en met foam op de kaart geplakt.


De kleine bloemetjes gestempeld op een bijpassende ondergrond en ook ingekleurd.
Daarna de kaart hierop gemat.


De tekststempel gestempeld op wit papier.
De randen geïnkt met picked raspberry. De woorden apart uitgeknipt en ook met foam opgeplakt.


Heel veel knutselplezier en tot de volgende keer!
Groetjes Joan

2 opmerkingen: