Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

woensdag 10 februari 2016

Gratis kaarten sturen met Valentijn


a.s. vrijdag 12 februari is het weer zo ver. Je mag je 20 grams Valentijnspost op de brievenbus doen tot 17.00 uur ! gratis. Als je er maar een lippenstiftkus op drukt ... omdat niet iedereen van lipstick houdt, ook wij niet, hebben wij het anders opgelost.
Onze post wordt bestempeld met de lippen van het sheet "een bijzondere dag" . en natuurlijk met de spetters van "kleur in je leven"en  onze #‎hashtag‬ stempels
 In de webwinkel vind je nog veel meer voorbeelden voor hashtagstempels. en... je kunt er ook zelf eentje verzinnen en door ons laten maken. Neem daarvoor gewoon even contact met ons op over de mogelijkheden.
LET OP : laserstempels hebben een levertijd van 1-2 werkdagen!

 Klik hier voor de voorwaarden van PostNL

een kleine greep uit ons assortiment :


Geen opmerkingen:

Een reactie posten