Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 19 december 2015

ik vind jou lief....

Je bent meestal geneigd om bloemen en blaadjes te gebruiken in hun natuurlijke vorm. als bloem met blad. maar vandaag laat ik zien dat dat helemaal niet hoeft. hoe vind je de blaadjes zo in dit kader ?
kader gesponst met MEMENTO inkt, en de stempels komen van Inkerbell Stamps "Abstracte blaadjes"

vrijdag 18 december 2015

2 varianten...paars

Beide kaarten gesponst met MEMENTO inkt en daarna bestempeld met bloemen van het Inkerbell sheet "Glimlach van de Natuur" en de stempelteksten van "Sterkte Wensen en De Taal van Vriendschap".

woensdag 16 december 2015

smak...!

de tekst en de zoenen komen allemaal van het Inkerbell Sheet "een bijzondere dag" , het vierkante blokje is gesponst met memento inkt.

dinsdag 15 december 2015

lege plek ...

Deze kaart is gemaakt met MEMENTO inkten, vingersponsjes, en de stempels van "EVEN STIL" en "AFSCHEID"

maandag 14 december 2015

Hopelijk knap je snel weer op.
De achtergrond van brusho Yellow Ochre, de rozen gestempeld op brusho Cobalt Blue en de blaadjes op brusho Leaf Green. De tekst is van Sterktewensen.