Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 12 december 2015

HIJ kent jou bij je naam...

Ik had een monoprintje liggen met allemaal vlakjes, best mooi, maar ... wat dan? 

Mét dat ik ernaar keek, zag ik ineens vormen van bloemen, 
en besloot daarvoor te gaan. 

 Met een zwarte Molotow acrylic marker de bloemen gedefinieerd, en om de bloemen heen met een waterige gesso de achtergrond iets lichter gemaakt, zodat de bloemen er uit springen. 

Met een tekst erop vindt ik het weer helemaal af. 

De tekst is van de sheet 'Geloof, Hoop en Liefde

woensdag 9 december 2015

Kerst KadozakjesDeze vensterzakjes, te koop bij Stempel Atelier, zijn gevuld met allerlei lekkers. Bestempeld met de sets : warme winterwensen en abstract blaadjes. en afgemaakt met diverse stansen van DieNamics (momenteeel in de uitverkoop) en het laserstempel gezelligheid... deze vind je op deze link ,
 dinsdag 8 december 2015

Kerstkaartje. Vrienden .....

kerstbomen komen van het sheet "Kerstherinneringen" en de tekst van "Kerstwens".

maandag 7 december 2015

Sneeuwvlokken zijn als vrienden ...


Mooie tekst!Achtergrond is een monoprint op muziekpapier.