Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 5 december 2015

Sinterklaas....

Vandaag nog 1 x een Sinterklaas label voor jullie. Omdat we het gisteravond al hebben gevierd, kan deze op de echte Sinterklaasdag geshowd worden. het gaat natuurlijk om het label, gemaakt met Inkerbell Laser stamps, maar de surprise erbij laten zien is natuurlijk ook wel heel leuk.
Deze is gemaakt met de Cricut (zwaan en letters uitgesneden)
en de gouden tekst is geschreven met een versamark pen (ook te koop bij www.stempelatelier.nl )
en geembosst met goud poeder.vrijdag 4 december 2015

Herinneringen

Hoe ouder je wordt, hoe meer herinneringen. En hoe vaker je de kerstdagen hebt gevierd. Meestal thuis, met wie je lief zijn, soms elders. Soms zelfs in een korte vakantie. Mooie herinneringen, verdriet hoort er ook bij. Mensen die je mist, juist met kerst.
we sturen dan ook niet altijd 'vrolijke' kerstkaarten rond, maar kijken naar elke ontvanger, of het wel gepast is. Er zijn immers genoeg mensen, die met de kerst juist een moeilijke tijd doormaken. Juist voor hen, hebben wij op het kerststempelsheet "Kerstherinneringen" een aantal andere tekststempels staan. minder standaard. Vandaag een kerstkaart die voor ons persoonlijk doet herinneren aan een familieweekend in de bossen, toen we nog 'compleet' waren.... mooie herinneringen....
De grasjes komen van Dienamics, de herten van Memory Box. en de tekst, van Inkerbell Stamps.

woensdag 2 december 2015

Laat het oude jaar eens wapperen in de wind ...


...de wens zegt het allemaal. 
Achtergrond is een monoprint op muziekpapier. 


dinsdag 1 december 2015

Kerstherinneringen... een take ten kaartje

Ken je het principe 'take ten'? ik noem ze mijn '10 minuten kaartjes'...
Eenvoudige kaarten, maar wel 'af' . handig als je er veel moet maken. of als je eigenlijk geen tijd hebt om te stempelen, maar je kunt het niet laten...
vandaag heb ik zo'n 10 minuten kaartje voor je. hij is 10x10 cm.
gestempeld met watervaste inkt, stazon. en ingekleurd met aquarel.
uitgesneden, en verhoogd opgeplakt met foam.

maandag 30 november 2015

Verlies huisdier...

Voor een stempelvriendin gemaakt, die afscheid moest nemen van haar trouwe viervoeter...
met aquarel wat kleur gezet op aquarelpapier.
daarna goed laten drogen
de poot en de tekst met stazon (watervast) gestempeld.