Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 10 oktober 2015

the world through your eyes

deze tag heb ik gemaakt met het meisje van de sheet through your eyes . de achtergrond is gemaakt met distress reinkers en perfect pearls.

donderdag 8 oktober 2015

3 ATC's met Through your eyes


nog even wat ATC's gemaakt met de nieuwe sheet Through your eyes en distress inkten. Zaterdag op de Art Specially Beurs heb ik er genoeg bij me om te ruilen! wellicht kom ik je er tegen en heb jij ook ATC's bij je ??? Heidi

woensdag 7 oktober 2015

Through Your Eyes

een kaartje gemaakt met een meisjes stempel van de sheet through your eyes. afgewerkt met decorating chalks

maandag 5 oktober 2015

Hartelijk Gefeliciteerd

Toen ik een poosje geleden bij mijn vriendin Heidi was om gezellig samen te freubelen, had ze een paar hele mooie achtergronden liggen met stempels die ik zelf niet heb en ik kreeg er een paar mee van haar. Dit is de eerste die ik heb gebruikt. Ik heb de stempel Gerbera 2x afgedrukt en ben lekker met mijn Derwents aan de slag gegaan, ben alleen vergeten de kleuren op te schrijven! Eén bloem heb ik uitgeknipt en met 3D-blokjes verhoogd opgeplakt. De tekst met mooie sierlijke letters is van de sheet Taart en Kadootjes.

Lieve groetjes, Annemiek