Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 6 juni 2015

Gods zegen? Ik wens je dat!


 Heerlijk sponswerk met distressinkten. 


PS De gebruikte stencils zijn van TCW. 

vrijdag 5 juni 2015

abstracte rozen

Vandaag heerlijk gespeeld met Acrylverf van Fresco Finish. Gebruikte stempels : Inkerbell Stamps : 'Abstracte Rozen' en 'hallo' komt van 'GESLAAGD'

zondag 31 mei 2015

Chocoholic .... en feest !

Vanaf vandaag liggen de Inkerbell Stamps ook in de winkel bij Pipoos Dordrecht.
Reden voor een feestje, en dat vonden ze bij Pipoos ook.

Chocoholic ! ook niet stempelaars worden hier erg vrolijk van. Gister bezochten wij PIPOOS DORDRECHT. een niet-stempelaar liep met het sheet Chocoholic geklemd in haar armen rond. 'ik stempel niet, maar dit vind ik LEUK!!!" We besloten dus nog een extra voorbeeld voor in de winkel te maken... Chocoholic !

We brengen deze chocolade reep van de week even langs voor in de winkel. Dan kan iedereen er van mee genieten....