Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 15 mei 2015

Super

Ik heb de Swallowtail van SU! met Versamark afgedrukt en clear-glitter-embos gebruikt. De binnenkant van de vlinder voorzichtig met een kwast natgemaakt en daar Brusho Gamboge in gestrooid. Toen dat goed droog was de droge korreltjes weggeveegd en de omgeving van de vlinder natgemaakt en daar Brusho Sea Green in gedaan.
De tekst is van de aanbieding sheets van Inkerbell, de scrapwoorden.

donderdag 14 mei 2015

Kanjer

Achtergrond met Brusho (cobalt blue en leaf green) gemaakt en de stralen gemaakt met een masker van Dutch Doobadoo. De skater is van SU!, de grassen onbekend merk en de halfpipe heb ik zelf getekend.

woensdag 13 mei 2015

Groeien

een ATC gemaakt met een mooie tekst van het sheet: een bijzondere dag