Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 1 mei 2015

Rozen Tag

De Roos en de Blaadjes van de Abstracte Rozen serie, gebruikt voor een tag. de roos is daarna bewerkt met glossy accents.

Dag aan dag...

Bloemen van sheet "Geloof in jezelf", tekst van de sheet "Bijbelteksten".

donderdag 30 april 2015

Hartelijke groeten

Dit is mijn laatste bijdrage als Guest Designer voor Inkerbell Stamps. 
Een grote achtergrond stempel genomen en met diverse kleuren Distress inkt beïnkt en afgedrukt. Daarna met een sjabloon de jurk op de afdruk gelegd, uitgetekend, uitgeknipt en op een grote label geplakt. Hetzelfde gedaan met de handtas. Van vilt een bloem geplakt en de ketting voorzien van een vilten hartje. De tekst 'hartelijke groeten' komt van de serie Hieperdepiep Hoera.

Hierbij wil ik iedereen de hartelijke groeten doen en bedank ik 
Inkerbell Stamps - Stempel Atelier Dordrecht voor de prachtige stempels en de geboden mogelijkheid mijn creaties aan een ieder te tonen de afgelopen maanden! 
Je kunt mij blijven volgen op mijn eigen blog madebymathilde.blogspot.nl

woensdag 29 april 2015

Veel liefs.

 
Hallo allemaal,
 
De 2 maanden dat ik guest designer ben op dit blog zit er bijna op. Ik heb nog 1 kaartje gemaakt met de mooie Inkerbell stempels. ik heb met masker tape 3 rondjes gemaakt en deze gestempeld met de bloemen. Deze ook weer gemaskerd en de rondjes gekleurd met Distress inkt. De bloemen gekleurd, de vogels vlinders en tekst gestempeld. Alles weer gemat op bijpassend gekleurd papier.
 
 
Nog een laatste bijdrage van wat ik in de afgelopen 2 maanden heb gemaakt.
Bedankt dat ik mee mocht doen, ik heb genoten van het werken met de mooie stempels en jullie mooie bijdrage op dit blog. Veel stempelplezier in de toekomst.
 
Groetjes Marianne.
 

dinsdag 28 april 2015

Heerlijke vakantie

Achtergrond en bloemen van Stampin' Up!
Tekst zijn de scrapwoorden van Een heerlijke dag.

maandag 27 april 2015

Fijne Koningsdag!

Vandaag vieren we Koningsdag. En er zijn ook mensen die hun verjaardag vieren. Daarom een kaartje in onze nationale kleuren.
Achtergrond gemaakt met de Gelliplate. Daarover washitape geplakt en de tekst hieperdepiep hoera! 
3 tulpen op wit papier gestempeld, uitgeknipt, gekleurd en op de kaart geplakt. Het geheel afgewerkt met blauwe cardstock.

Een fijne Koningsdag!zondag 26 april 2015

Koningsdag ATC

Een dag voor de 'grote dag' , want op de dag zelf bezoekt de koning onze woonplaats, dus gaan wij natuurlijk niet achter de PC zitten.....

Vandaag wensen wij jullie alvast een hele gezellige Koningsdag morgen, met deze ATC.
het meisje komt van het sheet 'Through Your Eyes' en ja, dat is onze dochter toen ze 8 jaar was.

Oranje Boven!