Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 24 april 2015

Een kaartje hoort erbij ...De gebruikte stencil is van Magenta; ik vond dat wel mooi BIJ deze stempel.

donderdag 23 april 2015

Vlinderkaartje.


Deze keer een kaartje met de vlinders van de sheet "Bijzonder".
Ik vind de vlinder zo mooi van eenvoud dat het wel past op deze kaart.
De kaart is op dezelfde wijze gemaakt als in de vorige blog post van mij.

Groetjes van Marianne. 

woensdag 22 april 2015

Kaartje met tulpen.

 
Een clean en simpel kaartje gemaakt met de kleuren geel, oranje en groene Distress inkt. Ik heb de kaart gemaskerd en met gele en oranje Distress inkt ingekleurd. Een paar water spetters erop gesprayd en gedroogd met de heattol. De tulp gestempeld en gemaskerd en zo deze 3 maal gestempeld. Ingekleurd met Distress markers. De tekst gestempeld en er een  2 tal lijntjes op getekend. De stempels zijn de sheet "Dat verdient een bloemetje" van het Stempel Atelier.

Tot een volgende keer, groetjes Marianne.

dinsdag 21 april 2015

Hij draagt ons, dag aan dag ..

Vandaag voor mij een ongebruikelijke kaart, een beetje CAS, maar wel helemaal af .. 

maandag 20 april 2015

Veel sterkte!

Vandaag met Gelatos aan de slag geweest. Eerst met 4 kleuren een achtergrond gemaakt en geblend met een babydoekje. Daarna en stempel van Carabelle studio genomen, gestempeld in zwart en weer ingekleurd met Gelatos. Daarna van de sheet Sterkte Wensen 2 teksten genomen. Het geheel afgewerkt met achtergrondstempels.