Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 18 april 2015

Tag geel/ groen.

 
Voor het Art Specially Event maak ik meestal iets speciaals. Dit om mede stempelaars te bedanken voor alles wat zij laten zien op hun blogs, ik krijg hierdoor veel inspiratie. Ik had er 5 gemaakt waarvan er gelijk al 2  weg waren toen ik ze aan mijn moeder en haar vriendin liet zien afgelopen zaterdag. Nu nog 2 nieuwe gemaakt voor stempelaars die ik op het Event heb gemist en toch wil bedanken. Ieder jaar kies ik steeds iemand anders uit waaraan ik iets geef.
 
Ik heb op aquarelpapier de tulp afgedrukt, gemaskerd en dit nog 2 maal gestempeld met Archivel Jet Black. Ingekleurd met Dirtress markers en wat gele Brusho erop gestrooid, het geheel nat gesproeid met water. Dit even laten zitten en laten uitlopen, hierna gedroogd met de Heattol. Hier en daar de teksten en vlindertje gestempeld. Het lijntje met een zwarte fijn schrijver erop gezet.
Alle stempels zijn van het Stempel Atelier.

                      Bedankt voor jullie bezoek, een fijne dag toegewenst. Groetjes Marianne.

vrijdag 17 april 2015

Groetjes

Een klein, lief 10x10 kaartje.

woensdag 15 april 2015

Stempel gewoon... Alles !

Wij ontvingen van onze Guestdesigner Marianne Seip een prachtige TAG met onze bloemen stempels. Marianne heeft zelfs de enveloppe bestempeld, dat zal de postbode wel gewaardeerd hebben :)
Marianne, hartelijk dank voor deze beauty !

dinsdag 14 april 2015

maandag 13 april 2015

Feestje met taart

Een witte kaart geembossed en gekleurd met oranje Gelatos. Vervolgens de cupcakes gestempeld, uitgeknipt en ingekleurd met Tombow stiften. Uit de serie Kleur in je leven de tekst van Julia Child gestempeld en uitgestanst. 
Als dit geen feestje is!