Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 10 april 2015

Kleur in je leven -geel/groen-

Met de kleuren van het maandthema Geel en Groen, heb ik deze kaart gemaakt.
De penseel en de tekst komen van het sheet KLEUR IN JE LEVEN .
donderdag 9 april 2015

Genieten van het leven

Een ding is zeker! Genieten van het leven heeft niets te maken met je leeftijd. Tekst afkomstig van de serie Oh nee! Een grijze haar
Met rode en roze acrylverf de ondergrond gemaakt. Daarna met een stencil en witte acrylverf de zaaddozen gesponst en met rood/oranje/witte acrylverf cirkels geplaatst. Met witte pen accenten aangebracht en tot slot tekst stempel en washi tape gebruikt.

woensdag 8 april 2015

Uitnodiging

De maand april heeft als thema "Geel & Groen", bij Inkerbell. Dus ja, dan ga je als DT-lid daarmee aan de slag... Een moeilijk thema voor mij, want dat zijn nou net de kleuren waar ik het minste mee heb! Een hele uitdaging dus. Maar ik denk dat het uiteindelijk wel is gelukt.
Ik heb een witte kaart gesponst met Squeezed Lemonade en daarop met groen varentakken gestempeld (merk onbekend). Twee kleine vierkante kaartje genomen en eentje gesponst met Peeled Paint. Voor de andere heb ik op een stuk windowsheet de genoemde distresskleuren aangebracht en daar de tissue doorheen gehaald. Laten drogen en flink kreuken en dan opplakken met gesso.
De bladeren zijn van Chocolate Baroque.
De tekst uitnodiging is van Vertikale teksten, de ronde tekst van de sheet Verwenbonnen.

Lieve groetjes, Annemiek

dinsdag 7 april 2015

maandag 6 april 2015

Van harte beterschapOm dit kaartje een wens mee te geven stempelde ik 'van harte beterschap' van Inkerbell stamps op een strook papier, en plakte het er bij op met verhoogde dubbelzijdige tape. 
 Voor het achtergrondje : spray inkt op kaartkarton, leg er gekreukelde huishoudfolie op en laat het drogen. Elke keer feest! 
De druppels zijn op de achtegrond gestempeld, en sommige ook op een rest stuk papier en uitgeknipt erbij op geplakt. Ook de schelp is er op geplakt, met verhoogde dubbelzijdige tape.