Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

donderdag 2 april 2015

Geloof in morgen


Mijn bijdrage aan het Inkerbelldesignteam blog. Het is een kaartje wat ik heb gemaakt met stempels van de sheet Geloof in Jezelf. van het stempel Atelier.


Ik heb op een acryl blok 2 kleuren blauw en wit Distress paint gezet en nat gesproeid. Dit afgedrukt op een witte kaart, gedroogd met de heattol.  Hierna de tekst, bloemen en vlinders gestempeld met Archivel Jet Black. Alles ingekleurd met Brusho geel en blauw. Een enkele vlinder apart gestempeld, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt met een stukje foam. De witte kaart gemat op een bijpassende kleur en het geheel op een witte kaart gemat.

Bedankt voor je bezoekje. Tot een volgende keer, groetjes Marianne.

woensdag 1 april 2015

Kaartje met gele bloemen.


 Allereerst de dame gestempeld, gemaskerd en toen de bloemen gestempeld met Memories inkt. Alles ingekleurd met Distress inkt en gele Brusho. Op een Acrylblok wat gele Brusho gedaan, nat gemaakt en op een witte kaart gezet. Dit goed gedroogd. De dame en bloemen in zijn geheel uitgeknipt  en op de kaart geplakt. De bloemen nogmaals gestempeld, gekleurd en met een stukje foam opgeplakt. De tekst is van het Stempel Atelier, de sheet "Geloof in Jezelf".

                                                               Groetjes van Marianne.

dinsdag 31 maart 2015

Ik droeg je...


Tekst gebruiken als 'onleesbare' script - dat is wat ik hier heb gedaan; geeft een heel mooi effect op de monoprint - net dat extra'tje. 


Ik gebruikte de prachtige tekst : Voetstappen in het zand
Ik heb het aan de binnenkant van de kaart volledig afgedrukt. 


maandag 30 maart 2015

Een nieuwe woning

Een hippe verhuiskaart. Op witte kaart eerst een rand met bloemen gestempeld.
Huisjes (paperbag studio) gestempeld op restjes papier, gemaakt met mijn gelliplate, uitgeknipt en opgeplakt. Met witte pen nog accenten aangebracht. Bloemenrand en achtergrond met potlood ingekleurd. De stempel 'Een nieuwe woning' komt van de serie Hieperdepiep Hoera. Nog een klein vogeltje gestempeld en ingekleurd en vervolgens het geheel op groene cardstock geplakt.zondag 29 maart 2015

De Heer zegent jou

Ik heb het vrij strak gehouden, zodat de tekst en bloem goed uit komen. De achtergrond is gestempeld met een stempeltje van Crealies, 1x inkten en 3x afdrukken, dan krijg je mooie kleurnuances. De bloem is van IO (Zenspirations), ingekleurd met TomBow-markers.
De prachtige tekst is van de sheet Wij bidden voor jou.

Lieve groetjes en een heel fijn weekend

Annemiek