Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 20 maart 2015

Label gemaakt.

 
De 3e bijdrage van mij is een label, komt altijd wel van pas.
 
Met Distress paint 3 kleuren op een acryl blog gezet, nat gesprayd en afgedrukt op stempel papier. Voor de label heb ik de mal van Tim Holz gebruikt en deze uit gestansd met de cuttlebug.
Met zandpasta en een stemcil de tak op de label gezet. Afgewerkt met de tekst, de rand, en de vogel, gestempeld met Stazon Purpel. De bloemetjes apart gestempeld op een restje papier wat over was van de label. Afgewerkt met een bijpassend stukje lint.  De stempels zijn allemaal van de sheet Geloof in jezelf van het  Stempel Atelier
 
Tot een volgende keer, groetjes Marianne.

donderdag 19 maart 2015

Hoe oud...Uit de serie 'Oh nee! Een grijze haar' komt de tekst hoe oud zou je zijn....
De vlinder komt van een sjabloon van  'the craftersworkshop'. Eerst de ondergrond met gelatos (guava) ingekleurd en vervolgens de swirls ook met gelatos (metallic grape) aangebracht en met zwarte pen geaccentueerd. Vlinder uitgeknipt en alleen het lijfje op paarse cardstok geplakt. Hierdoor lijkt het of de vlinder op het papier is gevlogen.

dinsdag 17 maart 2015

Cadeau doosje met thee en chocolade.

 
Voor mijn bijdrage aan dit blog dit cadeau doosje gemaakt met thee en chocolade.
 
Ik heb de stempel sheet Geloof in Jezelf gebruikt. De mooie bloempjes  gestempeld met Distress markers, wat ingekleurd, uitgeknipt en op de voorkant van het doosje geplakt. De tekst is apart gestempeld. Ik heb de ronde stempel 4 maal gestempeld, gekleurd, uitgeknipt en 2 aan de voorkant verwerkt en 2 aan de binnenkant.
 
Tot een volgende keer, groetjes Marianne.

maandag 16 maart 2015

Late gast!

Zo, eindelijk twee kaartjes.
Leuk zijn ze, deze sheetjes!
Voor de kleurrijke groetjes kaart de sheet Kleur in je leven gebruikt. 
Voor de strandkaart de spetters van de Kleur in je leven sheet gebruikt, en de tekst en de schelpen van de sheet Aan het strand. 
Groetjes!


Ontmoeting met een vlinder - met maandthema maart

deze kaart is gemaakt met de kleuren van het maandthema : paars/blauw.de achtergrond is gemaakt met distress inkten en sjablonen.verder bestempeld met het Inkerbell Sheet : Ontmoeting met een vlinder.de vlinder is ingekleurd met karisma potloden.   

zondag 15 maart 2015

Wees sterk

Achtergrondstrepen met gesso, daartussen gesponst met distress. Duif ingekleurd met derwent.

Groetjes, Annemiek