Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

zaterdag 14 maart 2015

Groetjes van ,,,,,,,, Marianne.


Goedemorgen allemaal,

ik wil mij eerst even voorstellen aan jullie. Ik ben Marianne Seip en ben woonachtig in Rotterdam. Via Facebook heb ik mij ingeschreven bij Inkerbell Stamps en ben ik gekozen om voor 2 maanden guest designer te zijn. Hier ben ik zeer blij mee. Ik heb gekozen voor de sheet  "Geloof in Jezelf".

Ik heb wat lang op de mooie stempelsheet gewacht en al een kaartje voorbereid. De werkwijze van deze kaart is: De bloem gestempeld met Versafine Jet Black, ge-embosd met Claer embossing poeder van Ranger en met de heattol gedroogd. Alles ingekleurd met Distress markers. De achtergrond een klein beetje gesponsd met Distress inkt. Als laatste de groetjes het en der erop gestempeld.
De lichte kaart op een blauwe kaart gemat en het lint erop verwerkt.  Pareltjes op de rondjes en op de hoeken  gezet. Dit op een witte kaart verwerkt.  De kleuren zijn blauw en paars.

Groetjes Marianne Seip

vrijdag 13 maart 2015

... ga met God...


...een monoprint op canvaspapier, sponzen met gele distress, en de mooie tekststempel ... 

wat wil je nog meer? 


woensdag 11 maart 2015

Sterkte !

Sterkte!


Ondanks het mooie voorjaarszonnetje zijn er altijd mensen die wel wat extra warmte verdienen. Deze kaart is daarom uitgevoerd in rode tinten. De stempel 'Fleurs d'Azoline' met zwart op wit papier gestempeld. De bloem ingekleurd met Tombow stiften in diverse tinten rood en oranje. Vervolgens bloem uitgeknipt en op bordeauxrode kaart geplakt. Daarna de stippen op de bloem wat geaccentueerd met de Viva perlenpen goud en witte pen. De tekst Veel sterkte gewenst gestempeld, afkomstig van de sheet Sterkte Wensen en op de kaart geplakt.