Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 6 maart 2015

Een aanloopje... maar nu ben ik er toch echt!

Eerste van een hele reeks... had even een aanloopje nodig. 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een TIC heb, niets ernstigs overigens. 
Ik zal het eerlijk bekennen.... wanneer ik nieuw (DT) product binnenkrijg, maakt niet uit wat het is, verwerk ik het eerst in mijn hobby-ruimte systeem. DUS, voordat ik het gebruik!!

Voorbeeld 
... er komt een UM stempellap binnen, zeg maar met een mix aan stempels van bloem, blad en tekst. Allereerst wordt het op EZ gezet. Dan wordt er een SET blad gestempeld, voor ik het rubber uitknip, met een set nummer (ben nu bij set 208 geloof ik!). Op dit blad noteer ik prijs, datum en plaats van aankoop, merk van set. 
Vervolgens knip ik het uit, en wordt het per thema op bladen gestempeld. Deze bladzijden heb ik in een map heb staan (o, nee het zijn er inmiddels 3)... op vellen van 16,5 x 21 cm. Ik noteer bij dit afdrukje het nummer van de set. Dan wordt dit setje als set in mijn stempelverzameling opgenomen; opgeruimd in CD- of DVD-hoes (hout in vlakke lades), sticker wordt uitgeprint en op de rug vastgeplakt. Klaar voor gebruik! 

Het voordeel van dit systeem hoef ik jullie niet te vertellen, toch? ... nadeel is dat ik mezelf hiermee wel in een houdgreep heb, HIHI. 

EN dit is de reden dat ik een flinke aanloop nodig had : .. een heel aantal prachtige Inkerbell UM sheets viel hier in een doos op de mat... 

****

 Soms is eenvoud ZO mooi!


.... maar een streepje kleur is ook mooi! 
Ik heb de stempel ook nog eens afgedrukt op een strook gescheurd papier, het gesponst en gesprayed... er dadelijk met een lijmkam in 'gekrast ' en zo het nog natte (pearlspray vooral) over het papier getrokken. 

Eenvoud is soms mooi... een doosje vol van dit soort kaarten zou een heel mooi cadeau zijn, in een mooi gepimpt doosje
... met een afdruk van die mooie verticale teksten: 
IK DENK AAN JOU... 
of  GEFELICITEERD... 
of...  HOERA... GENIET ERVAN... VEEL GELUK... EEN KNUFFEL... HOERA ... STERKTE... WELKOM...
of ...  of ... of  


De BETERSCHAP stempel is zo mooi en zo eenvoudig, en vooral bruikbaar ook, want wie kent niet iemand die een kaart nodig heeft met deze tekst? 
En een voordeel is ook nog eens dat het verticaal is... heel goed in te zetten op kaarten die de langste kant verticaal hebben, dat zijn namelijk de meeste kaarten! 


Beterschap stempel is van de sheet : Verticale teksten - er staan er nog veeeeel meer op!
(stempel van het blad is van Designs by Ryn)

GROETjessss!


donderdag 5 maart 2015

Schilderachtige Uil

Schilderachtige uil

Uit de serie Mooie teksten en bemoedigingen heb ik de quote van Vincent van Gogh gebruikt, afkomstig van de sheet Kleur in je leven.

Op de witte kaart heb ik  met metallic Gelatos een tekst gestempeld. De uil is uitgestanst uit restjes papier die ik met de Gelli plate gemaakt heb. 
Ook van de sheet Kleur in je leven komen de penseel (met zwarte inkt gestempeld en ingekleurd met Gelatos en gouden pen) en de verfvlek (met Gelatos gestempeld). Het geheel met een zwarte en witte pen gekaderd. Tot slot de witte kaart met 2 kleuren cardstock gecombineerd.

maandag 2 maart 2015

Kleurrijke groet

Mijn eerste bijdrage als Guest Designer bij Stempel Atelier - Inkerbell Stamps
Uit de serie Mooie teksten en bemoedigingen heb ik gebruik gemaakt van de stempel KLEURRIJKE GROETJES van de sheet Kleur in je leven.

Zo heb ik de kaart gemaakt: 3 kleuren Distress inkt aangebracht op de Tim Holtz sjabloon 'stripes' en voorzien van wat waterspray. Een afdruk gemaakt op wit stukje papier en dit goed laten drogen. Vervolgens op maat gesneden en voorzien van een zwart dun kaderlijntje. Toen 2 kleuren cardstock genomen en op maat gesneden en dit alles op elkaar geplakt.
Met de stempel KLEURRIJKE GROETJES een afdruk gemaakt, uitgestanst en voorzien van een groen lintje. Dit op de streepjeskaart geplakt en tot slot een wit stukje cardstock als laatste onderaan gevestigd.
Met de diverse bloemenstansen bloemen uit verschillende kleuren cardstock gestanst, op elkaar geplakt en voorzien van zwarte en witte lijntjes. Uit een reststukje van het gestreepte papier een rondjes geponst, op bloemen geplakt en voorzien van een beetje glossy acccent.

Oh nee! Een grijze haar

Nieuwe Design Team leden !

Vandaag stellen we graag onze nieuwe DesignTeam leden aan jullie voor :


Vanaf Maart 2015 hebben wij 2 nieuwe Design Team leden en af en toe GUEST DT-er.
Hun werk zal te bewonderen zijn op ons Design Team Blog (link)
Wij stellen ze graag aan jullie voor :

Het vaste team :
Ons eerste nieuwe DT lid is Ellie Knol, zij maakt prachtige werkstukken. Wellicht ken je haar blog al (link).
En ons tweede nieuwe DT lid is Annemiek Bazen. zijn heeft een geheel andere stijl, en start een dezer dagen haar blog na een pauze weer op. (link) 


Guest DT 1
En dan hebben we nog een GUEST Designer. Jose Kaats, zij gaat de komende maanden ook met onze Inkerbell Stamps aan de slag. Jose Kaats is van alle markten thuis, van stempelen tot breien, haken en moestuin. Als ze maar lekker bezig kan zijn. Met veel plezier bladeren we af en toe nog lekker door de door haar geschreven hobbyboekjes....  ook zij heeft een blog met al haar bezigheden: (link).

Guest DT 2
En GUEST Designer Mathilde Bottenheft. Ook zij is heel creatief en heeft een prachtig Blog. (link)
Zij gaan in de maanden maart/april mooie kaarten voor ons maken. We zijn benieuwd!

De komende tijd zullen er af en toe ook andere Guest DT-ers deelnemen.