Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

vrijdag 4 december 2015

Herinneringen

Hoe ouder je wordt, hoe meer herinneringen. En hoe vaker je de kerstdagen hebt gevierd. Meestal thuis, met wie je lief zijn, soms elders. Soms zelfs in een korte vakantie. Mooie herinneringen, verdriet hoort er ook bij. Mensen die je mist, juist met kerst.
we sturen dan ook niet altijd 'vrolijke' kerstkaarten rond, maar kijken naar elke ontvanger, of het wel gepast is. Er zijn immers genoeg mensen, die met de kerst juist een moeilijke tijd doormaken. Juist voor hen, hebben wij op het kerststempelsheet "Kerstherinneringen" een aantal andere tekststempels staan. minder standaard. Vandaag een kerstkaart die voor ons persoonlijk doet herinneren aan een familieweekend in de bossen, toen we nog 'compleet' waren.... mooie herinneringen....
De grasjes komen van Dienamics, de herten van Memory Box. en de tekst, van Inkerbell Stamps.

1 opmerking: