Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

maandag 6 april 2015

Van harte beterschapOm dit kaartje een wens mee te geven stempelde ik 'van harte beterschap' van Inkerbell stamps op een strook papier, en plakte het er bij op met verhoogde dubbelzijdige tape. 
 Voor het achtergrondje : spray inkt op kaartkarton, leg er gekreukelde huishoudfolie op en laat het drogen. Elke keer feest! 
De druppels zijn op de achtegrond gestempeld, en sommige ook op een rest stuk papier en uitgeknipt erbij op geplakt. Ook de schelp is er op geplakt, met verhoogde dubbelzijdige tape. 


2 opmerkingen: