Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

woensdag 8 april 2015

Uitnodiging

De maand april heeft als thema "Geel & Groen", bij Inkerbell. Dus ja, dan ga je als DT-lid daarmee aan de slag... Een moeilijk thema voor mij, want dat zijn nou net de kleuren waar ik het minste mee heb! Een hele uitdaging dus. Maar ik denk dat het uiteindelijk wel is gelukt.
Ik heb een witte kaart gesponst met Squeezed Lemonade en daarop met groen varentakken gestempeld (merk onbekend). Twee kleine vierkante kaartje genomen en eentje gesponst met Peeled Paint. Voor de andere heb ik op een stuk windowsheet de genoemde distresskleuren aangebracht en daar de tissue doorheen gehaald. Laten drogen en flink kreuken en dan opplakken met gesso.
De bladeren zijn van Chocolate Baroque.
De tekst uitnodiging is van Vertikale teksten, de ronde tekst van de sheet Verwenbonnen.

Lieve groetjes, Annemiek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten