Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

woensdag 22 april 2015

Kaartje met tulpen.

 
Een clean en simpel kaartje gemaakt met de kleuren geel, oranje en groene Distress inkt. Ik heb de kaart gemaskerd en met gele en oranje Distress inkt ingekleurd. Een paar water spetters erop gesprayd en gedroogd met de heattol. De tulp gestempeld en gemaskerd en zo deze 3 maal gestempeld. Ingekleurd met Distress markers. De tekst gestempeld en er een  2 tal lijntjes op getekend. De stempels zijn de sheet "Dat verdient een bloemetje" van het Stempel Atelier.

Tot een volgende keer, groetjes Marianne.

2 opmerkingen: