Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

donderdag 2 april 2015

Geloof in morgen


Mijn bijdrage aan het Inkerbelldesignteam blog. Het is een kaartje wat ik heb gemaakt met stempels van de sheet Geloof in Jezelf. van het stempel Atelier.


Ik heb op een acryl blok 2 kleuren blauw en wit Distress paint gezet en nat gesproeid. Dit afgedrukt op een witte kaart, gedroogd met de heattol.  Hierna de tekst, bloemen en vlinders gestempeld met Archivel Jet Black. Alles ingekleurd met Brusho geel en blauw. Een enkele vlinder apart gestempeld, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt met een stukje foam. De witte kaart gemat op een bijpassende kleur en het geheel op een witte kaart gemat.

Bedankt voor je bezoekje. Tot een volgende keer, groetjes Marianne.

2 opmerkingen: