Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

donderdag 30 april 2015

Hartelijke groeten

Dit is mijn laatste bijdrage als Guest Designer voor Inkerbell Stamps. 
Een grote achtergrond stempel genomen en met diverse kleuren Distress inkt beïnkt en afgedrukt. Daarna met een sjabloon de jurk op de afdruk gelegd, uitgetekend, uitgeknipt en op een grote label geplakt. Hetzelfde gedaan met de handtas. Van vilt een bloem geplakt en de ketting voorzien van een vilten hartje. De tekst 'hartelijke groeten' komt van de serie Hieperdepiep Hoera.

Hierbij wil ik iedereen de hartelijke groeten doen en bedank ik 
Inkerbell Stamps - Stempel Atelier Dordrecht voor de prachtige stempels en de geboden mogelijkheid mijn creaties aan een ieder te tonen de afgelopen maanden! 
Je kunt mij blijven volgen op mijn eigen blog madebymathilde.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten