Noot:

Stempel Atelier verkoopt alleen INKERBELL STAMPS en vervaardigt LASER stempels (namen, logo's, eigen teksten en TRODAT stempelplaatjes).

Het Stempelteam op dit blog maakt gebruik van sjablonen, inkten, markers en dergelijke om te laten zien wat je met Inkerbell Stamps kunt creeeren.
De merken van accessoires (markers, inkten, papier e.d.) die het team verder gebruikt, kun je terug vinden in de beschrijvingen.
Deze zijn niet allemaal te koop in onze webwinkel : Stempel Atelier is een stempelfabrikant en verkoopt maar een beperkt aantal accessoires op dit gebied.

woensdag 11 maart 2015

Sterkte !

Sterkte!


Ondanks het mooie voorjaarszonnetje zijn er altijd mensen die wel wat extra warmte verdienen. Deze kaart is daarom uitgevoerd in rode tinten. De stempel 'Fleurs d'Azoline' met zwart op wit papier gestempeld. De bloem ingekleurd met Tombow stiften in diverse tinten rood en oranje. Vervolgens bloem uitgeknipt en op bordeauxrode kaart geplakt. Daarna de stippen op de bloem wat geaccentueerd met de Viva perlenpen goud en witte pen. De tekst Veel sterkte gewenst gestempeld, afkomstig van de sheet Sterkte Wensen en op de kaart geplakt.

1 opmerking: